Calamiteitendienst

  • Home
  • /
  • Calamiteitendienst

Calamiteitenservice voor brandschade schoonmaken

Is er een calamiteit opgetreden en heeft u daarvoor snel en adequaat hulp nodig? S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt over een professionele calamiteitenservice. Wanneer zich een calamiteit voordoet, zoals brand, dient er snel, daadkrachtig en deskundig te worden opgetreden. Wij helpen u graag met onze professionele calamiteitendienst.

Ons calamiteitenservice team is in heel Nederland actief. Zij hebben veel ervaring met brandschade en waterschade, maar ook met bijvoorbeeld stormschade. Onze mobiele calamiteitenwagens kunnen al binnen 1 uur na alarmering ter plaatse zijn. Deze speciale voertuigen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur voor acute hulp- en dienstverlening. Binnen 48 uur zijn onze offertes voor het reinigen en herstellen gereed en is er door onze projectleiders overlegd met brandschade-experts, gedupeerden en derden. Uit deze gesprekken volgt een projectvoorstel, waarin onder andere rekening wordt gehouden met regel- en wetgeving op het gebied van ARBO, veiligheid, kwaliteit en milieu. S.I.S. Schoonmaak en Herstel houdt rekening met alle partijen!

Calamiteitendienst stappenplan

Voor alle calamiteiten (zoals brandschade, waterschade en stormschade) ligt er een speciaal samengesteld calamiteiten stappenplan klaar. Hierdoor kunnen we snel op calamiteiten reageren en blijft de schade beperkt. In sommige gevallen weten we door onze kennis en ervaring zelfs al tijdens de calamiteit de schade te beperken. S.I.S. Schoonmaak en Herstel reageert direct en biedt voor u een passende hulp.

Neem direct contact op

Heeft u vragen over onze calamiteitenservice? Benieuwd hoe S.I.S. Schoonmaak en Herstel te werk gaat? Neem dan contact op via (0412) 61 70 12 of vul het formulier in. Onze specialisten nemen zo snel als mogelijk contact op. Wij staan met onze calamiteitendienst paraat door heel Nederland.

psv5