Brandreiniging

Mogelijkheden van brandreiniging

In het dagelijkse leven kunnen helaas minder leuke dingen gebeuren. Hierbij kunt u denken aan brandschade. Het is erg belangrijk om brandreiniging vakkundig uit te voeren. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is uw partner op het gebied van brandreiniging. Onze ervaren specialisten beginnen eerst met een inventarisatie. Vervolgens nemen wij contact met uw schade-expert en/of verzekeraar op. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Daarna gaan we aan de slag met de sanering van de brand en het schoonmaken van brand- en roetschade. Wij verrichten deze werkzaamheden in een korte tijd, waardoor u weinig hinder verkrijgt van de gevolgen van brandschade. Dit vinden wij zeer belangrijk. U als klant staat bij ons voorop en dit zullen we te allen tijde naar u uitstralen!

Bij brandreiniging zijn er meerdere werkzaamheden noodzakelijk om de schade te herstellen. De werkzaamheden die S.I.S. Schoonmaak en Herstel kan uitvoeren tijdens brandreiniging, zijn als volgt:

  • Roetschade reiniging;
  • Voorkomen van verdere gevolgschade;
  • Herstel van tapijt en stoffering;
  • Geur- en schimmelbestrijding;
  • Sloop van onbruikbare delen.

Schoonmaak na brand

Brandschade beperkt zich niet alleen tot materiële zaken, maar heeft ook een emotionele impact. U kunt ons ook inschakelen voor interieurtextiel reinigen. Onder interieurtextiel valt onder andere: gordijnen, kledij, matrassen, dekbedden en vloerkleden.

Neem direct contact op

Direct op zoek naar een oplossing? Bel ons dan op (0412) 61 70 12 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zo kunnen onze deskundige specialisten snel beginnen aan reinigen van uw brandschade.

psv5