Brandschade Tilburg

  • Home
  • /
  • Brandschade Tilburg

Voor het beperken, schoonmaken én opruimen van brandschade in regio Tilburg schakelt u S.I.S. Schoonmaak en Herstel in. U kunt ons direct bereiken op het volgende telefoonnummer: 085-0441154. Na alarmering van brandschade kunnen wij binnen één uur bij u thuis ter plaatse zijn in Tilburg en omgeving

Belangrijk om snel te schakelen bij brandschade

Bij het uitbreken van brand heeft u veelal te maken met nevenschaden. Als specialistisch schoonmaakbedrijf ondersteunt S.I.S. Schoonmaak en Herstel u van A tot Z bij brandschade. Dit betekent dat wij ook voor u klaar staan bij:

Diverse stappenplannen bij verschillende scenario’s

Het is zeer belangrijk bij brandschade dat er adequaat en professioneel wordt gehandeld. Er ontstaan gevaarlijke situaties die snel opgelost dienen te worden. Bij het optreden van calamiteiten hebben wij diverse stappenplannen ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat wij passend kunnen optreden bij elk scenario. Kortom: met S.I.S. Schoonmaak en Herstel kunt u rekenen op een gepaste en professionele aanpak!

U kunt verder rekenen op een complete aanpak bij brandschade in Tilburg en omstreken. Zo dragen wij graag zorg voor het contact met uw schade-expert en verzekeraar. Wij ondersteunen u dus volledig, zodat u de benodigde werkzaamheden met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Neem contact op met S.I.S. Schoonmaak en Herstel!

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Een overzicht van gerealiseerde werkzaamheden vindt u onder referenties en op Facebook. S.I.S. Schoonmaak zorgt voor een professionele aanpak als specialistisch schoonmaakbedrijf bij brandschade in omgeving Tilburg!

Naast calamiteiten kunt u ook bij ons terecht voor specialistisch reiniging. Gedacht kan worden aan: industriële reiniging en het schoonmaken van microbiologische veiligheidskasten. Meer informatie omtrent specialistische reiniging vindt u hier.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging