Gevelreiniging

Gevelreiniging is een vak apart. Wij beheersen dit specialisme tot in de puntjes. Het uiterlijk van uw woonhuis, bedrijfspand of fabriek is hét visitekaartje. Wanneer de muren er schoon uitzien geeft dat een fris, helder en vertrouwd beeld van uw bedrijf of woning. Vervuiling, zoals graffiti of schimmelvorming, verdwijnen van de muren met behulp van onze geavanceerde gevelreinigingstechnieken.

Zelf gevel reinigen of de gevel laten reinigen?

Veel schade aan gevels ontstaat door het onjuist reinigen van de gevel. Ga dus niet zelf uw gevel reinigen! Dit kan leiden tot:

  • Afzanding;
  • Schilfering;
  • Verpoedering;
  • Afbrokkeling.

S.I.S. Schoonmaak en Herstel raadt aan om uw gevelreiniging door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren. Hierdoor blijven uw gevels in goede staat, iets waardoor u op de lange termijn juist geld bespaart. Wij helpen u hier graag bij!

Gevelonderhoud en gevelrenovatie

Door het gebruik van de juiste producten, de nieuwste reinigingstechnieken en beschermingsmiddelen zijn wij uitstekend in staat om het juiste gevelonderhoud te bieden. We brengen de gevel weer in goede staat of kunnen deze zelfs verbeteren. Dit bespaart u hoge kosten van een gehele gevelrenovatie. Aarzel daarom geen moment om uw gevelonderhoud te laten uitvoeren door S.I.S. Schoonmaak en Herstel.

Neem voor uw visitekaartje contact op!

Heeft u schade aan uw gevel, wilt u uw gevel grondig laten reinigen of wilt u meer informatie ontvangen over onze gevelreinigingswerkzaamheden? Vul dan het formulier in of bel naar (0412) 61 70 12. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.