Waterschade in regio Eindhoven

  • Home
  • /
  • Waterschade in regio Eindhoven

S.I.S. Schoonmaak en Herstel is gespecialiseerd in het herstellen van waterschade in regio Eindhoven. Is er sprake van een calamiteit? Wanneer u waterschade heeft is het van belang om dit zo snel mogelijk te herstellen om vervolgschade te voorkomen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Met behulp van onze calamiteitenpompen en/of waterzuigers lossen wij uw waterschade in regio Eindhoven deskundig op.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

Onze deskundigheid voor uw waterschade in de regio Eindhoven

S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft jarenlange ervaring, speciale reinigingsmiddelen en geavanceerde apparatuur om u zo efficiënt en professioneel mogelijk te helpen. Wanneer u een beroep doet op onze calamiteitenservice voor uw waterschade zijn wij al binnen één uur bij u aanwezig in de regio Eindhoven (of een straal van 50 kilometer rondom Nistelrode). Uit ervaring weten wij dat deze schade veelal ontstaat door:

Snel herstel bij waterschade

Naast het oplossen van uw waterschade stellen wij ons beschikbaar voor uw renovatie en herstelwerkzaamheden in regio Eindhoven. Dit stelt ons in staat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, en u bespaart kosten en tijd omdat wij alle werkzaamheden kunnen uitvoeren tijdens en na uw waterschade. Wij bieden het volgende aan:

  • Schilderwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk

Waterschade verzekering

In veel gevallen wordt uw waterschade bijna 100% gedekt door de verzekering. Onze specialisten zullen de situatie voor u beoordelen en deze zo snel mogelijk rapporteren aan uw verzekering. Op deze manier wordt u deze zorg uit handen genomen.

 

Onze deskundigen staan klaar voor uw waterschade

Heeft u vragen over uw waterschade, onze herstelwerkzaamheden of de verzekering? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier, via ons telefoonnummer 0412 61 70 12 of via ons e-mailadres info@sisschoonmaak.nl. Onze specialisten staan voor u klaar met een passend antwoord. Voor uw waterschade in regio Oss of in de buurt van Den Bosch kunt u ook een beroep op ons doen.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging