Biljart Eredivisie 3-banden

  • Home
  • /
  • Biljart Eredivisie 3-banden

Team SIS Schoonmaak

Al geruime tijd sponsort SIS Schoonmaak & Herstel BV de Nederlandsche biljartsport. Met name het Eredivisie driebanden geniet hierbij de voorkeur. “Waarom driebanden, zult u zich afvragen.”

Dat heeft te maken dat deze tak van sport raakvlakken heeft met de werkzaamheden die SIS Schoonmaak & Herstel BV uitvoert.

Beide hebben een zeer hoog technisch aspect als het gaat om uitvoering. Bij driebanden moet de afstoot, de richting van de bal, het raken van banden (3 dus) en de uiteindelijke carambole perfect zijn, om vervolgens een nieuwe carambole te kunnen maken. Bij het reinigen kijken we eerst vooral na het voorwerp of object, welke reinigingsprocedure – en middelen er nodig zijn en welke techniek we moeten gebruiken. Van beide kunnen we zeggen dat we een gedegen voorbereiding nodig hebben tot uitvoering.

Na jaren van subsponsor van o.a. de Masters in Berlicum en diverse Grand Prix heeft SIS Schoonmaak & Herstel BV nu een eigen professionele driebandenteam in de Eredivisie driebanden van de DKM Tools League. Vanaf seizoen 2017 – 2018 speelt dit team onder de naam SIS Schoonmaak.

De vaste spelers behoren tot de top van de Nederlandsche competitie en hun palmares zijn te veel om op te noemen.

Eerste doelstelling van dit team is om de komende jaren de top 3 te behalen en zo de Play Offs te halen, met het uiteindelijk doel; “Kampioen van Nederland” te worden.

U kunt ons volgen op teletekstpagina 619 of op www.kozoom.nl, KNBB Nationale competities, DKM Tools League eredivisie driebanden. Daarnaast kunt u ons volgen op facebook Eredivisie driebandenteam SIS Schoonmaak, op facebook van SIS Billiardscenter. Daarnaast worden alle wedstrijden verslagen geplaatst door kozoom (ook op facebook) de KNBB sectie driebanden.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in;

SIS Billiardscenter

Neringstraat- West 1
5401 GB Uden
Tel: 06-19418519

Mocht u vragen hebben kunt ook contact leggen met SIS Schoonmaak en Herstel BV of Jan van de Vorle