Biljart Eredivisie 3-banden

  • Home
  • /
  • Biljart Eredivisie 3-banden

Team SIS Schoonmaak

Al geruime tijd sponsort SIS Schoonmaak & Herstel BV de Nederlandsche biljartsport. Met name het Eredivisie driebanden geniet hierbij de voorkeur. “Waarom driebanden, zult u zich afvragen.”

Dat heeft te maken dat deze tak van sport raakvlakken heeft met de werkzaamheden die SIS Schoonmaak & Herstel BV uitvoert.

Beide hebben een zeer hoog technisch aspect als het gaat om uitvoering. Bij driebanden moet de afstoot, de richting van de bal, het raken van banden (3 dus) en de uiteindelijke carambole perfect zijn, om vervolgens een nieuwe carambole te kunnen maken. Bij het reinigen kijken we eerst vooral na het voorwerp of object, welke reinigingsprocedure – en middelen er nodig zijn en welke techniek we moeten gebruiken. Van beide kunnen we zeggen dat we een gedegen voorbereiding nodig hebben tot uitvoering.

Na jaren van subsponsor van o.a. de Masters in Berlicum en diverse Grand Prix heeft SIS Schoonmaak & Herstel BV nu een eigen professionele driebandenteam in de Eredivisie driebanden van de Buffalo League. Vanaf seizoen 2017 – 2018 speelt dit team onder de naam SIS Schoonmaak. Het team bestaat uit 4 vaste spelers en 5 reserve en is als enigste in Nederland, een geheel Nederlands team.

De vaste spelers behoren tot de top van de Nederlandsche competitie en hun palmares zijn te veel om op te noemen.

Als derde speelt Raimond Burgman (moy. 1.444)

Als tweede speler Jean van Erp (moy. 1.471)

Overige reserves zijn Sander Jonen, Ruud Nieuwenburg, Wilco van Wijk, Rob Lamboo, Dick Jaspers, Eddie Merkx, Martien v/d Spoel en Raymund Swertz

Het gehele team staat onder begeleiding van teamcaptain Cor Trampe.

Eerste doelstelling van dit team is om de komende jaren de top 3 te behalen en zo de Play Offs te halen, met het uiteindelijk doel; “Kampioen van Nederland” te worden.

U kunt ons volgen op teletekstpagina 619 of op www.biljartpoint.nl, KNBB Nationale competities, Buffalo League eredivisie driebanden 2017 – 2018. Daarnaast kunt u ons volgen op facebook Eredivisie driebandenteam SIS Schoonmaak, op facebook van biljartcafé Jorissen. Daarnaast worden alle wedstrijden verslagen geplaatst door o.a. de Haagse topsport (ook op facebook) de KNBB sectie driebanden en Kozoom live stream.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in;

Biljartcafé Jorissen
Heelsumstraat 82-92-94
2573 NP Den Haag
070-3652535

Mocht u vragen hebben kunt ook contact leggen met SIS Schoonmaak en Herstel BV of Cor Trampe

Foto’s: © Ton Smilde Photography