Industriële reiniging

S.I.S. Schoonmaak en Herstel is uw expert op het gebied van industriële reiniging. Binnen uw productieproces kunnen diverse soorten vervuiling vrijkomen. Zowel in de zware als lichte industrie hebben wij ervaring met industriële reiniging. U kunt denken aan het reiniging van leidingen, tanks en installaties.

Specialist in industriële reiniging

Wij zijn een partner die met u meedenkt om de bedrijfshygiëne en veiligheid te optimaliseren. Ter plaatse en/of in overleg wordt bepaald welke schoonmaakmethode gehanteerd dient te worden. Hierbij kijken wij naar:

  • Technieken;
  • Te leveren kwaliteit;
  • Vereiste middelen.

Wij gaan graag met u het gesprek aan om uw wensen te initialiseren en uit te voeren. Uiteraard volledig passend aan uw situatie en omgeving.

Het industrieel reinigen van machines

Wij zijn gespecialiseerd in machinereiniging. Een machine heeft vaak specifieke eisen met betrekking tot de reiniging. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is goed bekend met machinereiniging en heeft veel ervaring opgedaan binnen industriële productiebedrijven. We stellen afhankelijk van uw wensen en de gestelde milieueisen een passend reinigingsplan op, waarna onze specialisten dit bespreken en professioneel uitvoeren.

S.I.S. helpt graag bij industriële schoonmaak

Wilt u meer weten over industriële reiniging of machinereiniging? Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Nistelrode via ons contactformulier,  of bel naar 0412-617012 of mail naar info@sisschoonmaak.com. Samen met u gaan we aan de slag met een plan dat volledig past bij uw bedrijf en laat u helpen door echte specialisten!