Ontgeuren in Brabant

Wij zijn uw expert voor het ontgeuren na brand in Brabant. Bij brand heeft u vaak flinke schade die zich niet eenvoudig laat oplossen. Naast de zichtbare schade zal de penetrante rookgeur nog lang blijven hangen indien deze niet wordt aangepakt. S.I.S. Schoonmaak en Herstel biedt in Brabant een totaaloplossing voor het ontgeuren van uw omgeving.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

De specialist voor ontgeuren in Brabant

Wanneer de vlammen zijn geblust wordt u geconfronteerd met de schade. Roetschade en rookschade door het vuur, waterschade door het blussen of gesprongen leidingen. Ten slotte is daar de brandlucht die overal in is getrokken. Wij bieden u een totaaloplossing waarmee u kunt afrekenen met deze schade. Wij hebben speciale middelen voor het ontgeuren en oplossingen voor moeilijk te bereiken plaatsen zoals spouwmuren of verlaagde plafonds. Bovendien kunnen we u overal in Brabant van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor een schone en veilige omgeving

Wacht niet langer en laat ons afrekenen met (schadelijke en) nare lucht. Bel hiervoor het nummer (0412) 61 70 12. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met ons bedrijf via ons contactformulier of e-mailadres info@sisschoonmaak.nl. Onze specialisten in Brabant staan voor u klaar met speciale hulpmiddelen om uw omgeving te ontgeuren en weer veilig te maken.

Contactformulier