Brandreiniging

Mogelijkheden van brandreiniging

In het dagelijkse leven kunnen helaas minder leuke dingen gebeuren. Hierbij kunt u denken aan brandschade. Het is erg belangrijk om brandreiniging vakkundig uit te voeren. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is uw partner op het gebied van brandreiniging. Onze ervaren specialisten beginnen eerst met een inventarisatie. Vervolgens nemen wij contact op met uw schade-expert en/of verzekeraar. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Daarna gaan we aan de slag met de sanering van de brand en het schoonmaken van brand- en roetschade. Wij verrichten deze werkzaamheden in een korte tijd, waardoor u weinig hinder verkrijgt van de gevolgen van brandschade. Dit vinden wij zeer belangrijk. U als klant staat bij ons voorop en dit zullen we te allen tijde naar u uitstralen!

Herstellen van brandschade

Bij brandreiniging zijn er meerdere werkzaamheden noodzakelijk om de schade te herstellen. De werkzaamheden, die S.I.S. Schoonmaak en Herstel kan uitvoeren tijdens brandreiniging, zijn als volgt:

  • Roetschade reiniging;
  • Voorkomen van verdere gevolgschade;
  • Herstel van tapijt en stoffering;
  • Geur- en schimmelbestrijding;
  • Sloop van onbruikbare delen.

Schoonmaak na brand

Brandschade beperkt zich niet alleen tot materiële zaken, maar heeft ook een emotionele impact. U kunt ons daarom inschakelen voor interieurtextiel reinigen. Onder interieurtextiel valt onder andere: gordijnen, kledij, matrassen, dekbedden en vloerkleden.

Schakel ons in voor brandschade reiniging!

Heeft u vragen? Of wilt u ons direct inschakelen voor brandreiniging?  Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Nistelrode via ons contactformulier,  of bel naar 0412-617012 of mail naar info@sisschoonmaak.com. Samen met u gaan we aan de slag met een plan dat volledig past bij uw bedrijf en laat u helpen door echte specialisten!

Contactformulier