Brandschade

Brandschade kan optreden na calamiteiten. Het is belangrijk om brandschade zoveel mogelijk te beperken, op te ruimen én schoon te maken. Door direct in te grijpen, worden vervolgschades tot het minimum beperkt. S.I.S. Schoonmaak en Herstel zorgt dat specialisten snel ter plaatse zijn. Met een adequate aanpak wordt u ontlast, zodat u zich op uw eigen zaken kunt richten. Onze calamiteitendienst kunt u inschakelen voor:

Wij zijn een specialistisch schoonmaakbedrijf

Tevens kunt u S.I.S. Schoonmaak en Herstel inschakelen voor werkzaamheden met betrekking tot ontgeuren. Na brandschade hangt er vaak een sterke geur die verwijderd dient te worden. Wij gebruiken specialistische middelen om af te rekenen met deze onaangename (schadelijke) lucht, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Brandschade herstel en verzekering

Zoekt u dé specialist in brandschade herstel? S.I.S. Schoonmaak en Herstel voert het volledige projectmanagement bij calamiteiten uit. Dit betekent dat wij uw schade-expert en verzekeraar contacteren. Verder stellen wij een passend calamiteitenplan op om de zaken aan te pakken. Zodra alles tot in de puntjes geregeld is, gaan onze vakmensen aan de slag om de brandschade op te ruimen, schoon te maken én te herstellen.

Direct brandschade schoonmaken

Wilt u direct uw brandschade schoonmaken? Benieuwd wat S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor u kan betekenen? Geef ons een belletje op 0412-617012, of vul het contactformulier in. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u ons ook volgen op Facebook. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: wij staan voor u klaar bij calamiteiten!

Contactformulier