Salvage

Stichting Salvage

Met S.I.S. Schoonmaak en Herstel treft u een erkende partner voor salvage. Met trots kunnen wij vertellen dat we opereren onder erkenning van de Stichting Salvage. Deze stichting verleent persoonlijke hulp en opvang aan gedupeerden. Daarnaast spant het zich in om de (emotionele) schade zo veel mogelijk te beperken. Tevens wordt er opgetreden als vertegenwoordiger van gezamenlijke brandverzekeraars, zodat schadeafhandeling snel in gang wordt gezet.

Certificering Stichting Salvage

S.I.S. Schoonmaak en Herstel wordt door ruim 200 salvagecoördinatoren erkend en ingeschakeld bij calamiteiten, zoals brand en water. Wij voldoen aan de modernste normen en beschikken over een ISO 9001:2000 certificering. Dit houdt in dat wij aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen, over de juiste hulpmiddelen beschikken, 24 uur per dag bereikbaar zijn en dat ons uitvoerend personeel binnen een uur ter plaatse is.

Om de schade zoveel mogelijk te beperken kunt u ons direct in te schakelen bij brand of andere ernstige situaties. Dit is om de situatie voor zowel u als andere zo snel mogelijk veilig te maken en te behouden. Levensbedreigende situaties ontstaan snel en het is zaak om hier adequaat en snel op te reageren. Laat professionals daarom u verder helpen. Wij weten precies wat we moeten doen in deze situaties en zorgen dat u veilig bent.

Neem direct contact op

Heeft u vragen over onze salvage werkzaamheden? Of misschien over andere diensten die wij aanbieden? Bel ons dan op via (0412) 61 70 12 of vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat voor u klaar en dit zullen we laten zien naar u toe!

Contactformulier