Biljart Master Berlicum

  • Home
  • /
  • Biljart Master Berlicum

Al enige jaren sponsort SIS Schoonmaak & Herstel BV diverse biljartsportevenementen in Nederland.

Behalve een eigen team in de Eredivisie driebanden (team SIS Schoonmaak) sponsort SIS Schoonmaak & Herstel ook de Biljart JUMBO Masters in Berlicum.

Dit 5- daagse toernooi (halverwege januari) bepaalt welke speler zich Nederlands kampioen driebanden mag noemen. De 16 beste spelers van Nederland mogen aan dit hoofdtoernooi meedoen. Om aan dit hoofdtoernooi mee te mogen doen dienen de spelers, gedurende het jaar, 4 of 5 Grand Prix te spelen, om zodoende voldoende punten te halen voor het hoofdtoernooi.

Een prachtig spektakel waarbij de organisatie BEN, de laatste jaren enorm aan heeft getrokken om

het oude stoffige imago van de biljartsport te vernieuwen, en het weer populair te maken bij zowel ouderen als jongeren. Gezien de volle zalen tijdens de poulewedstrijden, de kwart- en halve finale, met als absolute hoogtepunt, de uitverkochte finale, zijn ze daar al ruim in geslaagd.

Ook SIS Schoonmaak & Herstel BV wil hier graag aan meewerken en daarom zijn we sinds enkele jaren een goede subsponsors van de JUMBO Masters in Berlicum.

Mede doordat het zeer sterke team van SIS Schoonmaak, met Glenn Hofman (afgelopen 2 jaar finalist), Jean van Erp (Nederlands kampioen in 2015), Raimond Burgman (± 8x Nederlands kampioen) en Jeffrey Jorissen, zich al geplaatst hebben voor de Masters in januari 2018, en het enige team is, dat in de Nederlandse competitie met 4 en/of 5 spelers daar hun opwachting gaan maken, zullen we als sponsor nog groters aanwezig zijn, als vorig jaar.

Blijf daarom ons volgen op facebook en deze website.

Foto’s: © Ton Smilde Photography