Over ons

Visie

S.I.S. Schoonmaak en Herstel voldoet graag aan uw wensen zonder het proces uit het oog te verliezen. ISO-normering 9001:2000, Salvage-certificering en het werken volgens richtlijnen van VCA* geven aan hoe serieus wij hier mee omgaan. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is een schoonmaakbedrijf die staat voor een adequate,snelle en efficiënte aanpak. Ons doel is om de problematiek op gepaste wijze aan te pakken zodat het schoonmaakproces zo effectief mogelijk verloopt. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is gespecialiseerd in verschillende takken van schoonmaak. Bovendien bestaan wij uit een hecht team van specialisten waardoor elke opdracht een professionele aanpak met een persoonlijk, maar bovenal effectief resultaat krijgt.

Kernwaarden

Kwaliteit is ons visitekaartje dat wij bij u achterlaten. Wij zien u graag als tevreden klant en het leveren van kwaliteit is dan ook een eis die S.I.S. Schoonmaak en Herstel altijd aan zichzelf stelt, zo kunnen wij ons onderscheiden van andere specialistische schoonmaakbedrijven. Om er zeker van te zijn dat wij een constante kwaliteit leveren, werken wij volgens de normen ISO 9001:2000, Salvage en VCA*.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u, onze medewerkers en omstanders zich in een veilige omgeving bevinden. S.I.S. Schoonmaak en Herstel volgt de richtlijnen van VCA* en werkt uitsluitend met professionele materialen welke jaarlijks gekeurd worden.

Regionaal en internationaal

S.I.S. Schoonmaak en Herstel verricht momenteel voornamelijk voor bedrijven gevestigd in Brabant en Gelderland en Limburg Bent u elders gevestigd met uw bedrijf? Geen probleem, wij kunnen u ook van dienst zijn met reiniging van o.a. waterschade en brandschade.

Met onze jaren lage ervaring in zuurkasten reiniging zijn wij inmiddels ook internationaal actief. Er worden nu specialistische reiniging verricht door heel Nederland maar ook in Duitsland, België en Luxemburg.

Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Nistelrode via ons contactformulier,  of bel naar 0412-617012 of mail naar info@sisschoonmaak.com. Samen met u gaan we aan de slag met een plan dat volledig past bij uw bedrijf en laat u helpen door echte specialisten!