Laboratorium reinigen

  • Home
  • /
  • Laboratorium reinigen

Laat uw laboratorium reinigen door experts. Een schoon laboratorium is van groot belang voor een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkplek. De eisen hiervoor worden alsmaar hoger en dus ook complexer voor u en uw bedrijf, maar wij nemen u die zorg uit handen. Laat onze specialisten uw laboratorium op een professionele manier reinigen. Ons bedrijf uit Nistelrode, bij Oss, is één van de eerste in Nederland dat is gespecialiseerd in het reinigen en/of afvoeren van microbiologische veiligheidskasten en cytostaticakasten. Als expert op het gebied van specialistische reiniging zijn wij hier zeer trots op!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

Laat onze specialisten uw laboratorium reinigen

S.I.S. Schoonmaak en Herstel is sinds enkele jaren gespecialiseerd in het schoonmaken en/of afvoeren van veiligheidskasten. Wij zorgen ervoor dat ons projectplan volledig past bij uw situatie. Voordat we starten met het reinigen van uw laboratorium maken we een offerte, werkprotocol en risico-inventarisatieplan.

Uw veiligheidskasten nog veiliger

In samenwerking met de universiteiten van Maastricht en Utrecht en leveranciers heeft S.I.S. Schoonmaak en Herstel een plan gemaakt voor het specialistisch reinigen of het onderhouden van de zuurkasten of in uw laboratorium. Wij brengen uw veiligheidskasten in kaart, onderzoeken welke middelen er gebruikt worden en maken dan de juiste keuze voor een reinigingsmiddel. Via onze inspectie brengen wij de eventuele mankementen of tekortkomingen in kaart, zodat u deze kunt bepreken met uw leverancier. Voor de schoonmaak of het desgewenste afvoeren van uw veiligheidskasten worden de geldende Arbowetten- en regels in acht genomen. Naast onze algehele industriële reiniging in regio Eindhoven of Nijmegen kunnen we u specifiek van dienst zijn voor:

 

Schakel onze experts in

Wilt u onze experts inschakelen voor een het reinigen van uw laboratorium, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Nistelrode, bij Oss, via ons contactformulier, bel naar (0412) 61 70 12 of mail naar info@sisschoonmaak.nl. Samen met u gaan we aan de slag met een plan dat volledig past bij uw bedrijf.