Bouw en herstel

Bouw en herstel na schade

Bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel kunt u terecht voor alle bouwactiviteiten  na brandschade en waterschade. Ook kunt u ons inschakelen voor rook- en roetschade. Door zowel reiniging als bouw en herstel in één hand te houden, bevordert u de snelheid waarmee gewerkt kan worden en bespaart u kosten met betrekking tot projectmanagement. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om elke schade zoveel mogelijk te beperken. Dat is dé service waar S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor staat!

Bouwwerkzaamheden

Wij beschikken over experts die verschillende bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren. De volgende werkzaamheden behoren hieronder:

  • Schilderswerkzaamheden;
  • Bouwwerkzaamheden;
  • Verbouwwerkzaamheden;
  • Loodgieters en installatiewerk;
  • Interieurwerkzaamheden;
  • Elektra.

Sloopwerkzaamheden

Voor alle lichte sloopwerkzaamheden, rondom brand- en waterschade, kunt u ook S.I.S. Schoonmaak en Herstel inschakelen. Onder lichte sloopwerkzaamheden behoren bijvoorbeeld het losmaken van aangetaste onderdelen en het vervolgens afvoeren van deze onderdelen. Dit wordt volgens de geldende milieunormen en -wetten uitgevoerd.

Benieuwd welke sloopwerkzaamheden S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor u kan uitvoeren? Vraag bij onze experts naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Nistelrode via ons contactformulier, of bel naar 0412-617012 of mail naar info@sisschoonmaak.com. Samen met u gaan we aan de slag met een plan dat volledig past bij uw bedrijf.

Contactformulier