Waterschade herstel in Brabant

Waterschade kan grote problemen opleveren wanneer niet op tijd aangepakt, maar gelukkig heeft S.I.S. Schoonmaak en Herstel, te Brabant, de expertise en middelen in huis voor een professioneel en adequaat herstel. Door middel van calamiteitenpompen en/of waterzuigers maken wij uw pand droog. Wanneer het water is verwijderd kijken we met u naar de herstel- of renovatiewerkzaamheden die u nodig heeft.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

Snel herstel na waterschade in Brabant

Met onze gespecialiseerde reinigingsmiddelen en geavanceerde apparatuur staan onze specialisten voor u klaar. Of u nu een particulier of een groot bedrijf bent met waterschade, in Brabant zorgen wij voor het herstel van zowel directe als indirecte schade. Onze jarenlange ervaring leert ons dat deze schade veelal ontstaat door:

Renovaties en herstelwerkzaamheden

Naast het oplossen van uw waterschade kunnen wij uw renovatie en herstelwerkzaamheden in Brabant op ons nemen voor een snel herstel. Wij werken nauw samen met ervaren partners, waardoor we u kosten en tijd kunnen besparen. Wij bieden het volgende aan:

  • Schilderwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk

Uw verzekering geregeld

Wanneer u beschikt over een bedrijfs-, inboedel- of opstalverzekering bent u vrijwel altijd verzekerd tegen waterschade. Wanneer u een beroep doet op onze calamiteitendienst zijn wij binnen een uur na alarmering ter plaatse. Onze deskundige zal de schade beoordelen en deze rapporteren aan uw verzekeraar of schade-expert.

 

Laat ons uw waterschade herstellen

Heeft u waterschade? Of u nu waterschade heeft in de omgeving van Oss, Eindhoven of Den Bosch, onze experts staan voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over onze diensten en onze werkwijze. Na het invullen van ons contactformulier nemen wij vrijblijvend contact met u op. U kunt ons ook bellen via ons telefoonnummer (0412) 61 70 12 of mailen via info@sisschoonmaak.nl.

Contactformulier