Industriële reiniging in de regio Eindhoven

  • Home
  • /
  • Industriële reiniging in de regio Eindhoven

Wij zijn uw experts voor de industriële reiniging van uw bedrijf in Eindhoven. Of uw bedrijf valt onder zware of lichte industrie, verontreiniging is onoverkomelijk. Uw machines, leidingen, tanks en installaties raken namelijk altijd vervuild door gebruik. Vertrouw op de industriële reiniging van S.I.S. Schoonmaak en Herstel en wij zorgen dat uw machines in de regio Eindhoven weer brandend schoon worden.

✓ Calamiteitenservice voor snelle hulp
✓ Contact met verzekeraars
✓ Geavanceerde machines

Behoud een veilige en efficiënte werkomgeving door een industriële reiniging of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

Industriële reiniging

industriële reiniging op maat in regio Eindhoven

In samenspraak met u zorgen wij voor de optimalisatie van uw bedrijfshygiëne en veiligheid. Wanneer u onze diensten inschakelt, komen onze experts bij u op bezoek in regio Eindhoven om te bepalen welke industriële reiniging geschikt is voor uw bedrijf. Hierbij nemen wij de volgende zaken in acht:

  • Technieken
  • Te leveren kwaliteit
  • Vereiste middelen

Uw input is belangrijk voor ons om uw wensen maximaal tegemoet te kunnen komen, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de milieueisen. Mocht u schade hebben gehad aan uw bedrijf of machines, bijvoorbeeld door brand, rook of water, ook dan zijn we u graag van dienst.

Maak gebruik van onze expertise

Ons team van experts staat voor u klaar in de regio Eindhoven voor uw industriële reiniging of machinereiniging. U kunt ons ook inschakelen voor het reinigen van uw laboratoria. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, bel naar (0412) 61 70 12 of mail naar info@sisschoonmaak.nl. Ook in regio Nijmegen kunt u op onze diensten rekenen.