Industriële schoonmaak

  • Home
  • /
  • Industriële schoonmaak

Met specifieke reinigingskennis kunt u uitstekend bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel terecht voor industriële schoonmaak. Wij bieden een ruime ervaring in industriële reiniging voor zowel zware als lichte industrie. Door als specialistisch schoonmaakbedrijf actief met u mee te denken over bedrijfshygiëne en veiligheid, stellen wij altijd een passend reinigingsplan op voor uw situatie. Volledig afgestemd op uw wensen.

Schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging

S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat voor industriële schoonmaak in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat u ons schoonmaakbedrijf kunt inschakelen voor:

Het schoonmaken van omgevingen is een vak apart. S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt over alle apparatuur en ervaring om specifieke objecten vakkundig te reiniging. Bovendien voeren wij de schoonmaakwerkzaamheden altijd in overleg met u uit. Zodoende heeft u geen last van onze specialisten en kunt u uw focus volledig behouden op uw eigen werk.

Veiligheid, milieu en verantwoord omgaan met gevaarlijke stoffen

Bij industriële schoonmaak is het van belang om gezamenlijk een reinigingsplan op te stellen. Zo weet u zeker dat er op een verantwoordelijke manier omgegaan wordt met gevaarlijke stoffen, de veiligheid van de omgeving én het milieu. Wenst u hulp bij kleine- of grote schoonmaakprojecten? S.I.S. Schoonmaak en Herstel helpt u graag!

Inzicht in de mogelijkheden

Wilt u meer weten over industriële reiniging, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot industriële schoonmaak. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: hét schoonmaakbedrijf voor uw schoonmaakwerkzaamheden!

Wij zijn trots op de werkzaamheden die verricht worden bij klanten. Via Facebook verkrijgt u daarom een goede impressie van de mogelijkheden. Alvast welkom bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging