Schoonmaakbedrijf Veghel

  • Home
  • /
  • Schoonmaakbedrijf Veghel

Schoonmaakbedrijf in de regio Veghel

Bent u woonachtig in of rondom Veghel en op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf voor een project? Zoek dan niet verder en kom een kijkje nemen bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel. Wij zijn dé specialist in specialistische reiniging en calamiteitendiensten. Dit maakt ons bij uitstek geschikt als schoonmaakbedrijf in de omgeving van Veghel.

Bij specialistische reiniging kunt u aan ons denken voor:

Wij leveren als schoonmaakbedrijf kwaliteit

Om onszelf te onderscheiden als schoonmaakbedrijf staat kwaliteit bij onze dienstverlening met hoofdletters geschreven. Dit uiten onze medewerkers te allen tijde naar u toe in onze diensten, maar ook in de waarborging van de benodigde kennis. S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt daarom over de volgende certificaten:

  • ISO 9001:2000
  • Salvage keurmerk
  • VCA: veiligheid, gezondheid en milieu checklist

Kortom: het leveren van de juiste kwaliteit is niet alleen een pré, maar ook een vereiste die we aan onszelf stellen. Daarnaast kent S.I.S. Schoonmaak en Herstel nog meer speerpunten die wij laten terugkomen. U kunt dan denken aan de veiligheid van schoonmaakprojecten. Zo kan het voorkomen dat onze medewerkers op hoge hoogten dienen te werken. Wij zorgen er altijd voor dat u en onze medewerkers zich in een veilige omgeving bevinden.

Contact opnemen

Een grote of kleine schoonmaakklus; S.I.S. Schoonmaak en herstel helpt u graag. Door jarenlange ervaring weten wij wat iedere klus van ons vraagt en weten wij op een accurate wijze een plan te maken. Volledig passend bij uw behoeften. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en weten u snel te bereiken door onze meerdere vestigingen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen of hoe onze dienstverlening werkt? Neem dan contact met ons op per telefoon of via info@sisschoonmaak.com. Onze medewerkers staan u graag te woord om een handje te helpen. Wij laten naar u toe zien dat we hét schoonmaakbedrijf in de omgeving van Veghel zijn!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging