Waterschade aan uw bedrijf in de regio Oss

  • Home
  • /
  • Waterschade aan uw bedrijf in de regio Oss

De experts van S.I.S. Schoonmaak en Herstel staan voor u klaar voor het herstellen van waterschade aan uw bedrijf in regio Oss. Met onze calamiteitenpompen en/of waterzuigers zorgen wij ervoor dat uw problemen zo snel mogelijk verholpen worden. Dit is van belang, omdat snel herstel vervolgschade voorkomt.

✓ Calamiteitenservice voor snelle hulp
✓ Contact met verzekeraars
✓ Geavanceerde machines

Hebt u onze experts nodig voor het herstel van uw waterschade of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

Waterschade

De specialisten voor het herstel van waterschade aan uw bedrijf in regio Oss

Wanneer de oorzaak van waterschade niet snel gevonden wordt, kan de vervolgschade groot zijn. Met onze jarenlange ervaring, speciale reinigingsmiddelen en geavanceerde apparatuur zorgen wij dat het probleem snel opgespoord en verholpen wordt. Of u nu een klein of groot bedrijf bent in de regio Oss, wij helpen u met het herstel van uw waterschade. Waterschade kan komen door lekkage, storm of noodweer, als gevolg van blussen of gesprongen leidingen na brand, door opgelopen schade na inbraak of door overige calamiteiten.

Renovaties en herstelwerkzaamheden

Niet alleen zorgen we ervoor dat uw schade zo snel mogelijk wordt opgelost: S.I.S. Herstel en Schoonmaak kan u ook helpen bij renovatie- en herstelwerkzaamheden. Dankzij onze nauwe samenwerking met gedreven partners, besparen we u kosten en tijd. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Schilderwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk

Uw verzekering geregeld

Wanneer u onze calamiteitendienst inschakelt voor uw waterschade zijn onze deskundigen binnen een uur bij uw bedrijf in regio Oss om de schade en het benodigde herstel te beoordelen. Deze beoordeling rapporteren we en verzenden we naar uw verzekeraar of schade-expert. In veel gevallen wordt de waterschade voor 100% door de verzekering gedekt.

Schakel onze experts in bij waterschade

Kies voor adequate en professionele herstelwerkzaamheden voor uw bedrijf. Wanneer u ons contactformulier heeft ingevuld nemen wij vrijblijvend contact met u op om u te informeren over onze werkzaamheden. Telefonisch zijn we bereikbaar via (0412) 61 70 12 en via e-mail op info@sisschoonmaak.nl. Voor uw waterschade in regio Den Bosch of Eindhoven kunt u ook een beroep op ons doen.