Waterschade Uden

  • Home
  • /
  • Waterschade Uden

Waterschade in de regio Uden

Heeft u last van waterschade en bent u woonachtig in of rondom Uden? S.I.S. Schoonmaak en Herstel is dé ideale partner voor calamiteiten.

Waterschade kan ontstaan door extreme neerslag, een defect apparaat of bijvoorbeeld een lek waterbed. Het is van essentieel belang om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Als materialen langdurig verzadigd zijn met vocht, kan er meer schade optreden door schimmels en zwammen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons een specialist noemen op het gebied van waterschade en droogtechnieken. Onze medewerkers gaan deskundig en adequaat te werk, waarbij kwaliteit op nummer 1 staat.

Droogtechnieken

Wij, S.I.S. Schoonmaak en Herstel, beschikken over verschillende soorten droogtechnieken. Dit is te realiseren doordat wij de meest moderne droogapparatuur gebruiken. We hebben drogers die op basis van condensprincipe werken en drogers op basis van absorptietechniek. Elke locatie en iedere schade is anders, wat vraagt om diverse droogtechnieken. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen dan ook direct de juiste droogtechniek uitvoeren.

Verzekering van waterschade

Beschikt u over een bedrijfsverzekering, inboedelverzekering of opstalverzekering? Dan bent u bijna 100% van de gevallen verzekerd tegen waterschade. De deskundige van S.I.S. Schoonmaak en Herstel beoordeelt en rapporteert direct de situatie. Vervolgens nemen wij contact op met uw verzekering, zo nemen wij de lasten uit uw handen.

Wij staan voor het leveren van kwaliteit

Is er een calamiteit opgetreden en heeft u daarvoor snel en adequaat hulp nodig? Ons calamiteitenservice team is in heel Nederland actief. De mobiele calamiteitenwagen kan binnen 1 uur na alarmering ter plaatse zijn. De voertuigen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur voor acute hulp- en dienstverlening. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: uw totaalpartner voor calamiteiten!

Contact

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan contact op via (0412) 61 70 12 of vul het formulier in. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij staan met onze calamiteitendienst paraat door heel Nederland!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging