Brandschade Arnhem

  • Home
  • /
  • Brandschade Arnhem

Bij het optreden van calamiteiten schakelt u S.I.S. Schoonmaak en Herstel in. Als specialistisch schoonmaakbedrijf staan wij voor het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade in regio Arnhem. U kunt ons direct bereiken via het volgende calamiteitennummer: 085-0441154. Heeft u te maken met een calamiteit? Aarzel dan geen moment en bel ons direct!

Wij staan 24/7 voor u klaar bij calamiteiten

In regio Arnhem hebben wij al vele particulieren en bedrijven mogen bijstaan bij het verhelpen van brandschade. Daarnaast helpen wij u ook bij het optreden van eventuele nevenschades. U kunt dan denken aan:

Kwaliteit, kennis én complete ondersteuning

Kiest u voor S.I.S. Schoonmaak en Herstel als specialistisch schoonmaakbedrijf bij het optreden van brandschade in regio Arnhem? Dan kunt u rekenen op kwaliteit, kennis én een complete ondersteuning. Door het gebruik van geavanceerde machines kunt u ons inzetten voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Verder beschikken onze medewerkers over specifieke reinigingskennis om elke klus goed aan te pakken. Bij het uitvoeren van onze schoonmaakwerkzaamheden staan wij bovendien voor een complete ondersteuning. Dit wil zeggen dat wij zorgdragen voor het volledige projectmanagement, waarbij S.I.S. Schoonmaak en Herstel het contact waarneemt met de verzekeraar en de schade-expert. Kortom: u wordt volledig ondersteund van A tot Z!

Schakel S.I.S. in!

Heeft u vragen en wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. Door gericht met u mee te denken, kunnen wij voor elk scenario passend optreden!
Om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook. Regelmatig plaatsen wij hier leuke referenties van onze klanten!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging