Droogtechniek

Na een calamiteit, zoals een brand, heeft u in de meeste gevallen last van waterschade. Het is dan essentieel dat alles zo snel mogelijk gedroogd wordt om verdere schade en vochtproblemen te beperken. Als materialen langdurig verzadigd zijn met vocht, kan er meer schade optreden door schimmels en zwammen. Het is daarom van groot belang dat de nat geworden materialen met een juiste droogtechniek zo efficiënt mogelijk gedroogd worden. Zoekt u dé specialist in droogtechniek en vochtbestrijding?

Wat te doen na waterschade?

S.I.S. Schoonmaak en Herstel kan op afstand u droogproces monitoren door het plaatsen van Super Vision meetstations, welke gekoppeld zijn aan de geplaatste droogapparatuur. Hierdoor zijn we in staat om op elk moment van de dag, en op afstand, het droogproces bij te stellen.

Gespecialiseerd in waterschade

S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft zich gespecialiseerd in het herstel van waterschade en droogtechniek. Elke locatie en iedere schade is anders, wat vraagt om verschillende droogtechnieken. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen dan ook direct de juiste droogtechniek uitvoeren.

Verschillende droogtechnieken

Met behulp van verschillende droogtechnieken kunnen wij waterschade en vochtproblemen herstellen. S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt over de meest moderne droogapparatuur om op de meeste locaties een passende oplossing te bieden. We hebben drogers die op basis van het condensprincipe werken en drogers op basis van absorptietechniek.

Meestal worden de Sorptie drogers in zware industriële processen toegepast. Drogers op basis van condenstechniek zijn de meest bekende drogers. Voordelen van deze droger zijn:

  • Niet storingsgevoelig;
  • Goed beschikbaar;
  • Goed rendement bij een hogere temperatuur en luchtvochtigheid.

Dé specialist in vochtbestrijding!

Wilt u graag spoedig waterschade of vochtproblemen laten herstellen? Of wilt u meer te weten komen over droogtechniek? Neem vrijblijvend contact op met ons bedrijf in Nistelrode via ons contactformulier,  of bel naar 0412-617012 of mail naar info@sisschoonmaak.com. Samen met u gaan we aan de slag met een plan dat volledig past bij uw bedrijf en laat u helpen door echte specialisten!

Contactformulier