Brandschade in regio Eindhoven

  • Home
  • /
  • Brandschade in regio Eindhoven

Voor brandschade in regio Eindhoven is S.I.S. Schoonmaak en Herstel dé aangewezen partij voor herstel. Bij brand dient er snel en adequaat opgetreden te worden. Schade en eventuele vervolgschade treedt snel op en het is hierbij van belang om snel professionele hulp in te schakelen. Niet alleen voor uzelf, maar ook om de omgeving veilig te maken. Met speciale reinigingsmiddelen gaan wij iedere klus te lijf. Uiteraard houden we rekening met de brandlucht die ontstaat. Wij hebben diverse middelen om deze lucht vakkundig te neutraliseren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

Wij helpen u bij uw brandschade in de omgeving van Eindhoven

Onze experts dragen niet alleen zorg voor het reinigen van de schade: zij zorgen ook voor de reiniging, de opruiming en de restauratie. Met speciale reinigingsmiddelen pakken onze medewerkers uw schade aan en zorgen zij voor het herstel. Brand is onlosmakelijk verbonden met een brandlucht. Wij hebben diverse middelen in huis om deze nare lucht vakkundig te neutraliseren.

Waterschade in omgeving Eindhoven

Brandschade is bijna onlosmakelijk verbonden met waterschade. Dit kan enerzijds komen door de bluswerkzaamheden of sprinklerinstallaties, anderzijds door het springen van de leidingen. Zeker op lange termijn kan dit leiden tot ernstige vervolgschade. Onze speciale apparatuur en kennis maakt ons de experts in regio Eindhoven voor het oplossen van uw water- en brandschade. Aarzel daarom geen moment en schakel bij brand- en waterschade direct een échte professional in.

Overige werkzaamheden bij brand- en rookschade

S.I.S. Schoonmaak en Herstel neemt al uw zorgen uit handen. Niet alleen lossen onze experts uw schade op, wij treden ook op als totaalpartner voor al uw lichte sloopwerkzaamheden en bouwactiviteiten. Hierbij is te denken aan:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Loodgieters- en installatiewerk
  • Elektra

 

Schakel onze specialisten in

Benieuwd wat S.I.S. Schoonmaak en Herstel voor u kan betekenen als partner? Is er een calamiteit opgetreden en heeft u snel een calamiteitenservice nodig? Bel dan direct naar ons calamiteitennummer 085-0441154 of neem contact met ons op. Wij staan onder andere voor het snel en adequaat herstellen van brandschade in omgeving Eindhoven.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging