Brandschade Gemert

  • Home
  • /
  • Brandschade Gemert

Bij brand en calamiteiten is het belangrijk om direct op te treden. Gevolgschade ontstaat snel en kan bovendien levensbedreigend zijn. Specialistisch schoonmaakbedrijf S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat 24/7 voor u klaar bij brandschade in regio Gemert. Neem contact met ons op voor het inschakelen van onze professionele calamiteitendienst. Wij helpen u graag!

Dé specialist in brandreiniging

Heeft uw woning of bedrijfspand brandschade opgelopen in de omgeving van Gemert? S.I.S. Schoonmaak en Herstel is dé specialist in brandreiniging. Door onze adequate aanpak handelen wij correct en zijn wij snel ter plaatse. Wij staan klaar voor het:

  • Beperken van brandschade;
  • Schoonmaken van brandschade;
  • Opruimen van brandschade.

Verder kunt u onze calamiteitendienst inschakelen voor diverse nevenactiviteiten. Gedacht kan worden aan kleine sloopwerken, schilderswerkzaamheden en elektra. Meer informatie omtrent onze nevenactiviteiten vindt u onder bouw & herstel.

Kwaliteit en veiligheid

Specialistisch schoonmaakbedrijf S.I.S. Schoonmaak en Herstel hanteert een professionele werkwijze bij het beperken, schoonmaken én opruimen van brandschade in Gemert en omgeving. Belangrijke kernwaarden zijn hierbij kwaliteit en veiligheid. Door meerdere scenario’s voor te bereiden, weten wij altijd zorg te dragen voor een effectief resultaat. Dit maakt S.I.S. Schoonmaak en Herstel dé specialist in brandreiniging.

Bel ons direct bij brand!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent onze diensten? U kunt S.I.S. Schoonmaak en Herstel bereiken via (0412)-617012 en info@sisschoonmaak.nl. Een calamiteit kunt u melden via ons calamiteitennummer: 085-0441154. Wij kunnen dan direct ingrijpen bij brand of andere calamiteiten in regio Gemert.

Door de jaren heen hebben onze specialisten prachtige projecten mogen aanpakken. Een overzicht van diverse projecten vindt u onder referenties. Daarnaast kunt u een impressie van de mogelijkheden verkrijgen door een bezoekje aan onze Facebookpagina te brengen.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging