Brandschade herstel

 • Home
 • /
 • Brandschade herstel

U kunt bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel terecht voor het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade. Wij zorgen met andere woorden voor brandschade herstel tot in de breedste zin van het woord. Voor het herstel zijn diverse werkzaamheden noodzakelijk. De volgende activiteiten kunnen wij bijvoorbeeld uitvoeren bij brandreiniging:

 • Roetschade reiniging;
 • Voorkomen van verdere gevolgschade;
 • Herstel van tapijt en stoffering;
 • Geur- en schimmelbestrijding;
 • Sloop van onbruikbare delen.

Brandschade opruimen: bouw- en herstelactiviteiten

De volgende bouwwerkzaamheden kunnen door S.I.S. Schoonmaak en Herstel uitgevoerd worden: schilderen, elektra én interieurwerkzaamheden. Voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden kunt u terecht onder bouw en herstel.

Een professionele calamiteitenservice voor brandschade reinigen

Het is van belang dat u snel reageert bij een calamiteit. Dit is belangrijk voor uw omgeving en uzelf. Met onze calamiteitenservice zijn wij na alarmering snel ter plaatse. Door het opstellen van diverse stappenplannen weten onze specialisten precies wat gedaan moet worden in uw situatie. S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft ruime ervaring met brand-, water- én stormschade en overlegt bij calamiteiten met brandschade-experts, gedupeerden en derden. Dit resulteert in een duidelijk projectvoorstel met aandacht voor veiligheid, kwaliteit en milieu. Wij zorgen dat u geen omkijken meer heeft!

Schakel S.I.S. in voor brandschade herstel!

Schakel onze vakmensen in bij brandschade herstel. U kunt S.I.S. Schoonmaak en Herstel bereiken via info@sisschoonmaak.nl of 0412-617012. Voor ernstige calamiteiten kunt u het best ons calamiteitennummer raadplegen: 085-0441154.

Voor een kleine impressie van de vele mogelijkheden kunt u ons eveneens bekijken op Facebook. U vindt hier diverse gerealiseerde projecten. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: wij staan met een vakkundig team voor u paraat bij brandschade herstel!

Contactformulier

  Calamiteitendiensten

  Specialistische reiniging