Brandschade Oss

  • Home
  • /
  • Brandschade Oss

Brandschade in de regio Oss

Na een brand of calamiteit is het in ieders belang om per direct professionele hulp in te schakelen. U bent hiervoor bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel aan het juiste adres. Heeft u te maken met brandschade in Oss of omgeving? Wij zijn dé specialist op het gebied van brandreiniging. Wij beschikken over diverse middelen, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Door onze adequate aanpak nemen wij u veel zorgen uit handen.

Wij bieden een professionele calamiteitenservice

Is er een calamiteit opgetreden waardoor u met spoed hulp nodig heeft? Bel dan naar het calamiteitennummer 085-0441154. Al binnen 1 uur na alarmering kan onze calamiteitenwagen ter plaatse zijn. Wij beschikken over een professionele calamiteitenservice. De service bestaat uit een team dat door heel Nederland actief is. Het team heeft veel ervaring op het gebied van brand- en waterschade, maar ook met stormschade.

Inbraakschade

Is er bij u ingebroken en heeft u hier flinke schade aan overgehouden? Ook dan kunt u bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel terecht. Wij zorgen ervoor dat onze deskundige specialisten snel ter plaatsen zijn. De meest voorkomende inbraakschades waar u aan kunt denken, zijn:

  • Kapotte sloten en scharnieren;
  • Gebroken ramen;
  • Beschadigde deuren en kozijnen.

Wij voeren, als het nodig is, eerst een noodvoorziening uit. Vervolgens starten we direct met het volledig herstellen van al uw schade. Door nauwe samenwerking met verschillende partners hebben wij de mogelijkheid om deze in te schakelen voor desbetreffende werkzaamheden.

Overige diensten

Onze diensten reiken verder dan alleen het oplossen van brandschade. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is ook uw partner voor lichte sloopwerkzaamheden en bouwactiviteiten. Denk hierbij aan schilderswerkzaamheden, loodgieters- en installatiewerk en elektra.

Neem direct contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook en LinkedIn. zo blijft u op de hoogte van al onze werkzaamheden.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging