Brandschade schoonmaken

  • Home
  • /
  • Brandschade schoonmaken

Brandschade schoonmaken laat u over aan een specialistisch schoonmaakbedrijf. Bij calamiteiten is het belangrijk om snel professionele hulp in te schakelen. Specialistisch schoonmaakbedrijf  S.I.S. Schoonmaak en Herstel treedt daadkrachtig en deskundig op na brand en calamiteiten. U kunt onze vakmensen inschakelen voor het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Schadelijke lucht kan vrijkomen na een brand of calamiteit. Met specialistische middelen zorgen wij ervoor dat uw omgeving weer veilig wordt. Eveneens kunnen wij onze oplossingen toepassen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Bouw en herstel na brandschade

Wij beschikken over kennis en apparatuur om schades te beperken, schoon te maken én te herstellen. S.I.S. Schoonmaak en Herstel biedt hierbij zowel de reiniging als bouw en herstel onder één dak aan. Dit bevordert aanzienlijk de snelheid van herstel en werkt bovendien kostenbesparend voor u als klant. U kunt onder andere aan de volgende bouwwerkzaamheden denken:

  • Schilderswerk;
  • Installatiewerk;
  • Interieurwerkzaamheden.

Uiteraard nemen wij bij het volledige projectmanagement ook het contact waar met uw schade-expert en verzekeraar. Zo wordt alles voor u tot in de puntjes verzorgd en wordt u volledig ondersteund!

Reiniging na brandschade: 24/7 calamiteitendienst

Onze calamiteitendienst is 24/7 operationeel en snel ter plaatse om u bij te staan. Om passende hulp te bieden bij calamiteiten, hebben wij voor diverse scenario’s een speciaal samengesteld stappenplan ontwikkeld. Gedacht kan worden aan brandschade, waterschade en stormschade. Door adequaat en passend te reageren op calamiteiten, worden (eventuele) schades tot het minimum gereduceerd.

Schakel direct S.I.S. in bij brandschade reinigen!

Laat direct uw brandschade schoonmaken door specialisten voor een veilige omgeving. U kunt contact opnemen met S.I.S. Schoonmaak en Herstel om snel passende hulp te verkrijgen. Wij staan met onze calamiteitendienst klaar voor schades door heel Nederland!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging