Brandschade Venray

  • Home
  • /
  • Brandschade Venray

S.I.S. Schoonmaak en Herstel is een specialistisch schoonmaakbedrijf dat u graag helpt bij brandschade in regio Venray. Heeft u maken met een ernstige calamiteit? Schakel dan direct en neem contact met ons op via calamiteitennummer: 085-0441154. Door adequaat op te treden, kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat de vervolgschade tot het minimum beperkt blijft. Dit maak S.I.S. Schoonmaak en Herstel dé specialist voor het beperken van brandschade in Venray en omgeving!

Wij beschikken over een professionele calamiteitenservice

Als specialistisch schoonmaakbedrijf hebben wij een ruime ervaring in het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade in de omgeving van Venray. S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt over een professionele calamiteitendienst die u eveneens kan helpen bij:

Volledig projectmanagement voor complete ondersteuning

Na alarmering van een calamiteit zijn onze specialisten snel ter plaatse om op te treden. Onze calamiteitendienst is 24/7 operationeel, zodat u altijd kunt rekenen op onze vakmensen. Om eventuele vervolgschades tot het minimum te beperken, is het mogelijk om het volledige projectmanagement door S.I.S. Schoonmaak en Herstel te laten uitvoeren. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld het contact met uw schade-expert en verzekeraar kunnen waarnemen. Door op te treden als partner, kunnen wij u van A tot Z ondersteunen bij brandschade in Venray en omgeving!

Bel ons direct bij calamiteiten

Heeft u te maken met een calamiteit of wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag en reageren passend op elke situatie!

Om alvast kennis te maken met S.I.S. Schoonmaak en Herstel, kun u ons volgen op Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging