Inbraakschade Vught

 • Home
 • /
 • Inbraakschade Vught

Inbraakschade in de regio Vught

Heeft er bij u in Vught of omgeving een inbraak plaatsgevonden en is er sprake van inbraakschade? Laat dit professioneel en adequaat oplossen door S.I.S. Schoonmaak en Herstel! Wij zorgen ervoor dat u zich snel weer volledig op uw gemak voelt in uw huis, bedrijf of instelling. Als het nodig is, maken wij bij inbraakschade eerst een noodvoorziening. Vervolgens zal er een start worden gemaakt aan het volledige schadeherstel. Ons doel is om de problematiek op gepaste wijze aan te pakken, zodat het herstelproces zo effectief mogelijk verloopt.

Werkgebied

S.I.S. Schoonmaak en Herstel verricht voornamelijk werkzaamheden voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Uden, Oss, Veghel en Eindhoven. Na jarenlange ervaring hebben wij ons werkgebied uit kunnen breiden. Doordat wij beschikken over de juiste ervaring en kennis kunnen wij u ook in andere regio’s van dienst zijn. Om er zeker van te zijn dat wij goede kwaliteit leveren, werken wij volgens de normen ISO 9001:2000, Salvage en VCA*.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er daarom altijd voor zorgen dat u, onze medewerkers en omstanders zich bevinden in een veilige omgeving.

Bouw en Herstel

Bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel kunt u niet alleen voor inbraakschade terecht, maar ook voor alle bouwactiviteiten na brand– en waterschade. In ons team beschikken wij over experts die verschillende bouwwerkzaamheden kunnen verrichten. Werkzaamheden waar u aan kunt denken zijn als volgt:

 • Schilderswerkzaamheden;
 • Verbouwwerkzaamheden;
 • Loodgieters en installatiewerk;
 • Interieurwerkzaamheden;
 • Elektra.

Contact

Zijn er lichte sloopwerkzaamheden noodzakelijk? S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat u bij! Dit wordt gedaan volgens de geldende milieunormen en wetten uitgevoerd.

Voor meer informatie over inbraakschade of andere schade kunt u contact met ons opnemen. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en gebeurtenissen over S.I.S.

Contactformulier

  Calamiteitendiensten

  Specialistische reiniging