Roetschade in Brabant

  • Home
  • /
  • Roetschade in Brabant

Is u in Brabant brand overkomen en zit u nu met de roetschade? Schakel dan onze experts in. Wij maken een zorgvuldige inventarisatie van uw situatie en gaan vakkundig aan de slag met het herstellen van al uw brand- en roetschade.. Dit doen we veilig en zorgvuldig.

✓ Calamiteitenservice voor snelle hulp
✓ Contact met verzekeraars
✓ Geavanceerde machines

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

home-calamiteiten

Onze vakkundige specialisten en geavanceerde machines lossen al uw brand- en roetschade op Brabant

Wanneer u een beroep doet op S.I.S. Schoonmaak en Herstel heeft u gekozen voor jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en geavanceerde machines voor uw schoonmaak. Met deze middelen gaan wij voor u in Brabant aan de slag om al uw brandschade, waterschade en roetschade op te lossen. Tenslotte kunnen wij uw omgeving ontgeuren, zodat u ook verlost bent van de penetrante lucht die altijd achter blijft bij brand. Samen met u stellen we een projectplan op, waarna we precies en adequaat te werk zullen gaan. Niet alleen gaan we aan de slag met het herstellen van de schade, wij nemen ook contact op met uw verzekeraar of schade-expert zodat u zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Kies voor onze expertise

Bij ernstige calamiteiten kunt u ons direct bereiken op 085-0441154. Wij staan dan binnen een uur voor u klaar. Voor andere vragen over roetschade bereikt u onze experts in Brabant via het contactformulier, door te bellen naar (0412) 61 70 12 of een e-mail te sturen naar info@sisschoonmaak.nl. Met onze specialisten bent u in goede handen.