Calamiteitenservice in Brabant

  • Home
  • /
  • Calamiteitenservice in Brabant

Onze calamiteitenservice staat voor u klaar in Brabant. Heeft u schade aan uw woning of bedrijfspand? Voor calamiteiten zoals brandschade, waterschade, stormschade of inbraakschade bij u in Brabant staat onze calamiteitenservice klaar voor reiniging en schoonmaak.

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

 

Wij staan voor u klaar met onze calamiteitenservice in Brabant

Al binnen één uur na alarmering zijn onze speciaal uitgeruste calamiteitenwagens ter plaatse voor acute hulp- en dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving snel weer veilig wordt en, minstens zo belangrijk, dat u zich weer veilig voelt. In Brabant is S.I.S. Schoonmaak en Herstel de expert op het gebied van schoonmaak en reiniging bij calamiteiten. Op verschillende gebieden herstellen wij schade:

Schadeherstel bij inbraak

Uw woning of bedrijfspand is na inbraak niet meer goed beveiligd. Onze calamiteitenservice in Brabant zal zich inspannen om te zorgen dat deze weer voor u wordt hersteld. Indien nodig zorgen wij voor een noodvoorziening voordat wij ons volledig richten op het herstel. S.I.S. Schoonmaak en Herstel neemt de zorg uit handen bij calamiteiten en stelt uw veiligheid voorop.

Schadeherstel bij brand

Brand is ingrijpend en komt zelden alleen. Roetschade, rookschade en waterschade (bijvoorbeeld door het blussen) zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Wanneer u contact opneemt voor deze calamiteiten zijn wij in Brabant binnen één uur bij u aanwezig voor reiniging en schoonmaak. Niet alleen hebben wij geavanceerde middelen en machines om uw schade zo goed mogelijk te herstellen, wij leggen ook contact met uw schade-expert en uw verzekeraar. Op deze manier nemen we u zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij hebben diverse middelen tot onze beschikking om de schades aan te pakken. Zo kunnen wij de geur van brand volledig wegnemen door te ontgeuren.

Herstel bij waterschade

Onze waterpompen en/of waterzuigers verwijderen in rap tempo het water uit uw woning of bedrijfspand in Brabant, wat essentieel is bij deze calamiteiten voor verdere reiniging en schoonmaak. Op deze manier voorkomen we verdere schade. Wanneer dit gedaan is gaan onze experts aan de slag om zowel de direct als de indirecte schade te herstellen. Onze deskundige neemt voor u contact op met uw schade-expert en uw verzekeraar nadat hij de schade beoordeelt heeft.

 

Wij helpen u

Wanneer u in Brabant belt naar het nummer 085-0441154 is onze calamiteitenservice binnen één uur ter plaatse. Voor al uw calamiteiten in Brabant hebben wij de geschikte reiniging of schoonmaak. Indien u vragen heeft over onze dienst, dan kunt u contact opnemen via ons reguliere telefoonnummer (0412) 61 70 12, het contactformulier of ons e-mailadres info@sisschoonmaak.nl. Kies vandaag nog voor onze calamiteitenservice voor de gespecialiseerde reiniging en schoonmaak van al uw calamiteiten in Brabant.

Contactformulier