Roetschade schoonmaken

  • Home
  • /
  • Roetschade schoonmaken

Is er een brand ontstaan en wilt u roetschade schoonmaken? Bij brandschade kan ernstige vervolgschade ontstaan. S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat 24/7 voor u klaar met een professionele calamiteitenservice. Wij treden adequaat op en maken een goede inventarisatie van de situatie. Vervolgens gaan wij vakkundig aan de slag met het schoonmaken van de roetschade. Bij dit intensieve proces nemen wij bovendien het contact waar met uw verzekeraar of schade-expert. Wij saneren de brand en herstellen direct de brand- en roetschade. Kortom: u wordt volledig ontzorgd!

Roet verwijderen en herstellen brandschade

Na brand zijn er altijd werkzaamheden noodzakelijk. Denk aan onder andere:

  • Het schoonmaken van de roetschade;
  • Bestrijden van schimmel en ongewenste geuren;
  • Lichte sloopwerkzaamheden.

Verder kunnen wij u van dienst zijn bij het voorkomen van gevolgschade en het reinigen van textiel (gordijnen, tapijt en overig textiel). Meer informatie omtrent herstelwerkzaamheden vindt u onder bouw en herstel.

Ontgeuren na brand

De kenmerkende geur na een brand kent iedereen; deze blijft zelfs een lange tijd na brandschade in de lucht hangen. Wij zorgen voor ontgeuren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. U kunt dan denken aan verlaagde plafonds en spouwmuren.

Vermijd gevaarlijke situaties

Ook bij gevaarlijke situaties kunt u ons direct inschakelen. Wij zijn snel ter plaatse en stellen een passend plan op voor de gewenste werkzaamheden. Snel en vakkundig zonder verdere overlast voor u!

Direct brandschade opruimen

U wilt snel geholpen zijn met de schoonmaak van de roetschade als gevolg van brand? De specialisten van S.I.S. Schoonmaak en Herstel staan voor u klaar en kunnen direct aan de slag met onze speciale apparatuur. Wij helpen u snel en zorgen ervoor dat u niet wekenlang in een brandlucht zit.

Neem direct contact met ons op bij calamiteiten

Bij ernstige calamiteiten kunt u ons direct bereiken op 085-0441154. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: voor het professioneel schoonmaken van brand- en roetschade!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging