Roetschade verwijderen

 • Home
 • /
 • Roetschade verwijderen

Wilt u roetschade verwijderen? Het is belangrijk dat roetschade professioneel schoongemaakt en verwijderd wordt. S.I.S. Schoonmaak en Herstel treedt adequaat op en maakt allereerst een inventarisatie van de situatie. Door middel van een professionele plan van aanpak gaan wij vervolgens aan de slag voor het verwijderen van de roetschade.

Volledig ondersteuning na brand

Brandschade is vervelend en dient professioneel schoongemaakt te worden. Naast het schoonmaken van brandschade helpen wij u ook bij:

 • Het verwijderen van de roetschade;
 • Bestrijden van schimmel en ongewenste geuren;
 • Lichte sloopwerkzaamheden;
 • Reinigen van textiel.

Door het contact met de verzekering waar te nemen, kunnen wij u bovendien volledig ondersteunen bij brandschade. Zo bent u in bijna alle situaties (met bedrijfs-, inboedel- of opstalverzekering) verzekerd tegen brandschade. Kortom: u heeft een professionele partner die alle werkzaamheden voor u uitvoert!

Professionele calamiteitendienst

Een brand treedt snel op en zorgt direct voor aanzienlijke schade. Verder kunt u in een gevaarlijke situatie terechtkomen bij brand. Het is daarom van belang om direct een specialist in te schakelen die voor u klaar staat. Onze professionele calamiteitendienst staat 24/7 paraat bij het optreden van calamiteiten. Zodoende zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u gericht helpen. Snel en vakkundig, zonder verdere overlast voor u.

Roet verwijderen na brand

Neem contact met ons op voor het verwijderen van rook- en roetschade. Door jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf zijn wij dé expert in specialistische schoonmaak/reiniging. Bij enige vragen over de mogelijkheden kunt u ons direct bereiken op: 0412-617012 of info@sisschoonmaak.nl. Een kleine impressie van diverse projecten vindt u via onze pagina op Facebook.

Contactformulier

  Calamiteitendiensten

  Specialistische reiniging