Rookschade Eindhoven

  • Home
  • /
  • Rookschade Eindhoven

Rookschade in de regio Eindhoven

Heeft u rookschade door brand opgelopen in de regio Eindhoven? Het is in ieders belang om brandschade zoveel mogelijk te beperken en zo snel mogelijk schoon te maken. Een adequate aanpak is vereist om de calamiteit op te lossen. S.I.S. Schoonmaak en Herstel is binnen één uur na alarmering ter plaatse. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met de veiligheid van de omgeving en het milieu.

Bij brandschade komt een onaangename en schadelijke lucht vrij. S.I.S. Schoonmaak en Herstel rekent af met deze rookschade, ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Hiervoor hebben wij speciale middelen in dienst om af te rekenen met de sterke geur. Vermijd risico’s en neem contact op met onze calamiteitenservice om af te rekenen met brand-, roet- én rookschade!

Bouw en herstel

Bij brand- en rookschade wordt er veel schade aangericht. Deze schades dienen hersteld te worden. Voor zowel reiniging als diverse bouwactiviteiten kunt u terecht bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel. U kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Schilderswerkzaamheden;
  • Loodgieters- en installatiewerk;
  • Sloopwerkzaamheden.

De sloopwerkzaamheden zijn licht van aard. Hieronder valt bijvoorbeeld het losmaken en afvoeren van aangetaste onderdelen. Uiteraard met het milieu in acht genomen.

Contact

Voor meer informatie over het herstellen van rookschade in de regio Eindhoven kunt u contact met ons opnemen. Onze calamiteitenservice staat 24/7 voor u klaar, zodat schades zoveel mogelijk beperkt worden. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Geef gerust een belletje naar (0412) 617012, of stuur een mail naar info@sisschoonmaak.nl.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden. Hier plaatsen we af en toe referenties, zodat u een goed beeld verkrijgt van gerealiseerde werkzaamheden. Wij heten u van harte welkom!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging