Rookschade verwijderen

  • Home
  • /
  • Rookschade verwijderen

Wilt u rookschade verwijderen? Rookschade treedt op na brand. Het is belangrijk om zo snel mogelijk rookschade schoon te maken en te verwijderen. Voor het adequaat en professioneel verwijderen van rookschade, helpen specialisten van S.I.S. Schoonmaak en Herstel u graag. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om de schade te inventariseren.

Het schoonmaken van rook- en roetschade

Het verwijderen van rookschade wordt gedaan met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Bovendien zetten wij diverse middelen in om af te rekenen met brandlucht. Dit wordt ook wel ontgeuren van rook-, roet- of waterschade genoemd. Onze calamiteitenservice heeft een ruime ervaring in:

  • Roet- en rookschade verwijderen;
  • Reiniging van tapijt en stoffering;
  • Sloop van onbruikbare delen.

Ondersteuning van A tot Z bij rook- en brandschade

Bij brand en andere calamiteiten is het belangrijk om direct te handelen. Door meteen in te grijpen, kunt u namelijk eventuele vervolgschade tot het minimum beperken. Aarzel daarom geen moment bij calamiteiten en schakel direct S.I.S. Schoonmaak en Herstel in. Onze medewerkers staan 24/7 voor u paraat door middel van onze professionele calamiteitenservice!

S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat verder bij het schoonmaken van rook- en brandschade voor een complete ondersteuning. Dit betekent dat wij ook het contact kunnen waarnemen met verzekeraars. Zodoende wordt u van A tot Z ondersteund!

Branschade opruimen? Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? S.I.S. Schoonmaak en Herstel helpt u graag als specialistisch schoonmaakbedrijf. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al bij vele huizen en panden rookschade mogen verwijderen. Neem daarom direct contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging