Schoonmaakbedrijf brandschade

  • Home
  • /
  • Schoonmaakbedrijf brandschade

Zoekt u een specialistisch schoonmaakbedrijf voor brandschade? S.I.S. Schoonmaak en Herstel helpt u bij calamiteiten in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat onze vakmensen helpen bij het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade. Daarnaast kunt u ons als schoonmaakbedrijf inschakelen bij:

Het kan voorkomen dat schadelijke stoffen vrijkomen bij brandschade. Hiervoor bieden wij ontgeuren. Met specialistische middelen rekenen wij af met schadelijke stoffen. Eveneens kunnen wij onze oplossingen gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen.

Volledig projectmanagement bij schades

Er komen veel zaken op u af bij brandschade. Door volledig projectmanagement kunnen wij u ontlasten. Zo neemt S.I.S. Schoonmaak en Herstel het contact waar met uw schade-expert en verzekeraar. Zodra alles goed geregeld is, gaan wij aan de slag om de schade te herstellen.

Specialistische reiniging

S.I.S. Schoonmaak en Herstel is uw expert op het gebied van specialistische reiniging. Als schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in:

  • Industriële reiniging;
  • Reiniging van laboratoria;
  • Grote schoonmaakprojecten.

Door vakkundig apparatuur en een ruime ervaring weten wij de reiniging van specifieke objecten succesvol en snel uit te voeren. Uiteraard staat een goede klantvriendelijkheid hierbij centraal, zodat u geen last heeft van de te voeren werkzaamheden.

S.I.S. voor het schoonmaken van brandschade!

Wij stellen graag samen met u een projectplan op voor het schoonmaken van brandschade of specialistische reiniging. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van S.I.S. Schoonmaak en Herstel? Neem vrijblijvend contact met ons op of volg ons op Facebook voor een kleine impressie van de vele mogelijkheden. U vindt hier onder andere diverse projecten voor klanten, waarbij wij als schoonmaakbedrijf de brandschade tot in de puntjes hebben hersteld!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging