Waterschade reiniging

  • Home
  • /
  • Waterschade reiniging

Heeft u last van kringen in uw plafond? Ziet u vochtplekken op uw muren? Dan heeft u waterschade opgelopen in uw woning. Het is belangrijk om waterschade professioneel te laten schoonmaken. Voor het reinigen van waterschade bent u bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel aan het juiste adres. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf helpen wij u graag. Neem direct contact met ons op voor waterschade reiniging en vraag een offerte aan!

Herstel van directe en indirecte waterschade

Bij het reinigen van waterschade staan wij voor een complete aanpak. S.I.S. Schoonmaak en Herstel inventariseert de omgeving en stelt een passend plan van aanpak op. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur (zoals calamiteitenpompen en waterzuigers) wordt zowel directe als indirecte schade hersteld. Daarnaast helpen wij u graag bij herstel naderhand. Zo kunnen wij de volgende aanverwante werkzaamheden voor onze rekening nemen:

  • Schilderswerkzaamheden;
  • Kleine verbouwwerkzaamheden;
  • Loodgieters- en installatiewerk.

Breed netwerk van partners

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van specialistische reiniging/schoonmaak hebben wij een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen. Wij staan dan ook voor een volledig ondersteunde aanpak bij het reinigen van waterschade. Bovendien kunnen wij onze werkzaamheden 24/7 voor u uitvoeren. S.I.S. Schoonmaak en Herstel beschikt namelijk over een professionele calamiteitendienst voor het schoonmaken van waterschade. Zodoende zijn wij snel ter plaatse, waardoor eventuele vervolgschade bij calamiteiten tot het minimum beperkt wordt.

Bij het reinigen van waterschade werken wij verder nauwlettend samen met verzekeraars. Indien u over een bedrijfs-, inboedel- of opstalverzekering beschikt, bent u namelijk bijna altijd verzekerd tegen waterschade.

Laat waterschade reiniging over aan S.I.S.!

Waterschade dient snel en accuraat schoongemaakt te worden. Neem direct contact met ons op en laat het reinigen van waterschade over aan echte specialisten. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met gerealiseerde projecten.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging