Waterschade Rosmalen

  • Home
  • /
  • Waterschade Rosmalen

Waterschade in de regio Rosmalen

Heeft u waterschade opgelopen in Rosmalen of omgeving? Schakel direct professionele hulp in met S.I.S. Schoonmaak en Herstel! Het is belangrijk om in geval van waterschade de oorzaak zo snel mogelijk aan te pakken en verdere schade zoveel mogelijk proberen te beperken. Waterschade wordt onder bepaalde voorwaarden gedekt door uw inboedel- of opstalverzekering. Er zijn drie verschillende soorten schades die voor kunnen komen:

  • Schade door neerslag (regen, hagel, sneeuw en smeltwater);
  • Schade door indirecte neerslag (overlopen van sloten, grachten en kades);
  • Schade door leidingwater (water uit centrale verwarming, kapotvriezen van centrale verwarming of waterleidingbuizen).

Snel bij waterschade

S.I.S. Schoonmaak en Herstel zorgt voor een snelle, adequate aanpak en neemt al uw zorgen uit handen. Wij zorgen er te allen tijde voor dat onze specialisten zo spoedig mogelijk ter plaatse zullen zijn. Binnen een straal van 50 km rondom Nistelrode kunnen wij er binnen één uur na alarmering zijn.

Niet alleen waterschade heeft snel hulp nodig, ook brand-, rook- en roetschade. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ruime ervaring in het herstellen van schade. Wij staan paraat voor zowel particulieren als grote bedrijven.

Diverse droogtechnieken

Het is van essentieel belang dat waterschade zo snel mogelijk gedroogd wordt. Zo voorkomt u verdere schade en vochtproblemen, zoals schimmels en zwammen. Bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel wordt er gebruikt gemaakt van diverse droogtechnieken. Elke locatie en iedere schade is anders, waardoor er altijd een andere aanpak plaatsvindt. Doordat wij over de meest moderne apparatuur beschikken, is geen enkele waterschade voor ons te gek. We hebben drogers die op basis van het condensprincipe werken en drogers op basis van absorptietechniek. Voordelen van deze drogers zijn: niet storingsgevoelig, goed beschikbaar en een goed rendement bij een hogere temperatuur én luchtvochtigheid.

Neem direct met ons op!

Wilt u meer informatie over het herstellen van waterschade? Neem contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0412 – 617012 en per e-mail via info@sisschoonmaak.nl.

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging