Waterschade schoonmaken

  • Home
  • /
  • Waterschade schoonmaken

Heeft u last van water in uw woning? Bij calamiteiten is het belangrijk om direct te schakelen om eventuele vervolgschade te voorkomen. Voor het adequaat en professioneel schoonmaken van waterschade bent u bij S.I.S. Schoonmaak en Herstel aan het juiste adres. Onze speciale apparatuur (calamiteitenpompen en waterzuigers) zorgt ervoor dat zowel de directe als indirecte schade hersteld wordt. Gedacht kan worden aan geuroverlast.

Renovaties en herstelwerkzaamheden na waterschade

S.I.S. Schoonmaak en Herstel inventariseert de omgeving en denkt met u mee voor het herstellen van de schade. Naast het schoonmaken van waterschade kunt u daarom ook bij ons terecht voor:

  • Schilderswerkzaamheden;
  • Bouwwerkzaamheden;
  • Loodgieters en installatiewerk.

Door reiniging én herstel door ons uit te laten voeren, bespaart u in kosten en wordt bovendien de snelheid in herstel bevorderd!

Snel ter plaatse bij calamiteiten

Wij bieden een professionele calamiteitendienst voor het schoonmaken van waterschade. In regio Nistelrode, Uden, Eindhoven, Nijmegen, Oss en Den Bosch zijn wij na alarmering binnen dertig minuten ter plaatse. Zodoende wordt u snel en vakkundig geholpen en ontzorgd. Het is zaak om de oorzaak van de schade zo snel mogelijk te vinden. Met onze calamiteitenpompen en waterzuigers wordt de vervolgschade vervolgens tot een minimum beperkt.

Verzekerd tegen waterschade

Beschikt u over een bedrijfs-, inboedel- of opstalverzekering? Dan wordt schade bijna altijd vergoed door de verzekering. Onze expert kan voor u de schade opnemen na een calamiteit.

Contact opnemen

Wilt u snel, doeltreffend en volledig ondersteund worden na waterschade? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0412- 61 70 12 of het contactformulier. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: voor het vakkundig schoonmaken van waterschade!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging