Brandschade Veghel

  • Home
  • /
  • Brandschade Veghel

 S.I.S Schoonmaak en Herstel staat als specialistisch schoonmaakbedrijf voor u klaar bij brandschade in Veghel en omgeving. Bij het uitbreken van een brand is het belangrijk om snel te schakelen en contact te zoeken met een specialistisch schoonmaakbedrijf. U kunt ons bij calamiteiten direct bereiken op telefoonnummer: 085-0441154. S.I.S Schoonmaak en Herstel: voor het beperken, schoonmaken én opruimen van brandschade in regio Veghel!

Dé specialist bij calamiteiten

Wij bieden een jarenlange ervaring als specialistisch schoonmaakbedrijf bij het optreden van calamiteiten. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan wij paraat voor zowel particulieren als bedrijven. Behalve brandschade helpen wij u ook graag bij:

Wij ondersteunen u van A tot Z bij brandschade herstel

Een calamiteit kan uit het niets ontstaan en aanzienlijke schade aanrichten. In een straal van 50 binnen Nistelrode zijn wij na alarmering binnen één uur ter plaatse. Dit maak S.I.S Schoonmaak en Herstel bij uitstek geschikt als partner voor het schoonmaken van brandschade in Veghel en omstreken.

U kunt verder bij onze werkzaamheden rekenen op een complete aanpak. Dit betekent dat S.I.S. Schoonmaak en Herstel u van A tot Z ondersteunt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het contact waarnemen met de verzekeraar en uw schade-expert. Zodoende hoeft u zich nergens over zorgen te maken!

Neem contact met ons op!

Bij enige vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Een kleine impressie van geleverde werkzaamheden vindt u onder referenties of door een bezoek te brengen aan onze pagina op Facebook. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: wij staan voor u paraat bij brandschade in de omgeving van Veghel!

Contactformulier

    Calamiteitendiensten

    Specialistische reiniging