Rook schoonmaak in Brabant

  • Home
  • /
  • Rook schoonmaak in Brabant

Voor alle schade na brand en rook zijn wij dé partner voor uw schoonmaak in Brabant. Het is van groot belang om uw woning of bedrijfspand zo snel mogelijk schoon te maken en de rook of brandschade te verwijderen. In Brabant staan onze specialisten in schoonmaak voor u klaar om u af te helpen van de nare gevolgen van rook en brand. Dit doen we veilig, adequaat en professioneel.

✓ Calamiteitenservice voor snelle hulp
✓ Contact met verzekeraars
✓ Geavanceerde machines

Heeft u interesse in onze schoonmaakservice of wilt u meer informatie?

Bel ons: (0412) 61 70 12Stuur ons een mailtje

home-calamiteiten

De experts voor uw rook schoonmaak in Brabant

Als expert in Brabant verzorgen wij de schoonmaak van de verontreiniging die bij rook en brand ontstaat. Dankzij onze jarenlange ervaring, speciale reinigingsmiddelen en geavanceerde machines zorgen we dat u zo snel mogelijk weer kunt terugkeren naar een schone en veilig omgeving. Voordat we bij u aan de slag gaan maken we een inventarisatie op van de schade en nemen we, waar nodig, contact op met uw verzekeraar of schade-expert, zodat u zoveel mogelijk ontlast wordt.

Maak gebruik van onze calamiteitenservice

Onze calamiteitenservice in Brabant staat 24/7 voor u klaar om u te helpen bij de schoonmaak bij al uw rook- en brandproblemen. Wij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van de volgende soorten ongemak:

Ook voor de reiniging van uw tapijt en stoffering én voor de sloop van onbruikbare onderdelen schakelt u ons bedrijf in. Wij ondersteunen u ook bij bouw en herstel.

Wij lossen uw rookschade op

Bel ons bij ernstige calamiteiten direct op nummer 085-0441154. Is uw situatie niet dringend of direct bedreigend, maar wilt u uw pand laten reinigen? Laat u vrijblijvend informeren na het invullen van ons contactformulier, bel ons op (0412) 61 70 12 of stuur een e-mail naar info@sisschoonmaak.nl. Wij zorgen dat uw rookschade in rook op gaat.