Herstelbedrijf brandschade

  • Home
  • /
  • Herstelbedrijf brandschade

Zoekt u een specialistisch schoonmaakbedrijf voor het opruimen en schoonmaken van brandschade? S.I.S. Schoonmaak en Herstel treedt op als herstelbedrijf bij brandschade. Met een jarenlange ervaring en adequate hulpmiddelen zijn wij dé specialist bij het optreden van calamiteiten. Heeft u te maken met brandschade? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer: 085-0441154.

Beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade

Herstelbedrijf S.I.S. Schoonmaak en Herstel staat 24/7 voor u klaar bij brandschade. Naast brandschade kunt u onze vakmensen ook inschakelen bij:

Door het volledige projectmanagement voor onze rekening te nemen, kunnen wij u compleet ondersteunen bij het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade. Dit betekent dat wij ook, in overleg met u, het contact waar kunnen nemen met uw schade-expert en de verzekeraar. Kortom: met S.I.S. Schoonmaak en Herstel treft u een partner die daadwerkelijk met u meedenkt!

Stappenplannen bij calamiteiten

S.I.S Schoonmaak en Herstel beschikt als herstelbedrijf over een calamiteitendienst die 24/7 operationeel is bij het uitbreken van calamiteiten, zoals brand- en waterschade. Door het ontwikkelen van stappenplannen bij diverse scenario’s, reageren wij altijd adequaat en passend op calamiteiten. Het gevolg hiervan is dat wij eventuele schades te allen tijde tot het minimum weten te reduceren.

Bel ons op bij brandschade

Aarzel niet bij het uitbreken van een brand en bel direct S.I.S. Schoonmaak en Herstel op. Door actief te reageren bij calamiteiten, weten wij eventuele vervolgschades tot het minimum te reduceren. U kunt ons direct bereiken op ons calamiteitennummer: 085-0441154. Voor andere vragen kunt u ook bij ons terecht via 0412-617012 en info@sisschoonmaak.nl. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: hét herstelbedrijf dat actief optreedt bij brandschade!

Contactformulier