Herstelbedrijf waterschade

  • Home
  • /
  • Herstelbedrijf waterschade

Waterschade kan optreden na een storm. Heeft u te maken met ernstige waterschade? Zoekt u daarom een specialistisch schoonmaakbedrijf voor het opruimen en schoonmaken van waterschade? Als herstelbedrijf treedt S.I.S. Schoonmaak en Herstel daadkrachtig op bij waterschade. U kunt ons direct bereiken via: 085-0441154.

Beperken, opruimen én schoonmaken van waterschade

Het is belangrijk om snel en adequaat op te treden bij waterschade. Als herstelbedrijf kunt u, naast waterschade, bij ons terecht voor:

Volledig projectmanagement voor grondige reiniging

Na alarmering staan wij u bij in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat wij het contact met uw schade-expert en verzekeraar voor onze rekening kunnen nemen. Kortom: S.I.S. Schoonmaak en Herstel ondersteunt u volledig bij het beperken, opruimen én schoonmaken van brandschade!

Verder werken wij bij het optreden van calamiteiten met zogenoemde stappenplannen. Door het opstellen van diverse stappenplannen, kunnen wij passend op elke situatie reageren. Dit heeft als gevolg dat eventuele vervolgschades tot het minimum beperkt worden.

Schakel door bij calamiteiten!

Calamiteiten zijn gevaarlijk en dienen snel opgelost te worden door professionals. Geef ons daarom direct een belletje op ons calamiteitennummer bij het optreden van een calamiteit. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 085-0441154. S.I.S. Schoonmaak en Herstel: hét herstelbedrijf voor het schoonmaken van waterschade!

Door de jaren heen hebben wij al vele bedrijven en particulieren mogen helpen bij het herstellen van waterschade. Een kleine impressie van onze werkzaamheden vindt u onder referenties of door een bezoek te brengen aan Facebook. Neemt u gerust een kijkje en laat u zich verrassen door de mogelijkheden!

Contactformulier